Cautare

61458 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat educatoare2010 din iasi" (4.17 secunde)
Motiunea de cenzura intitulata "11 impotriva Romaniei", initiata de PNL si UDMR, alaturi de care au semnat si 7 parlamentari din afara celor doua formatiuni (de la PSD), in final fiind 124 de semnaturi, a fost depusa la Parlament.
Dupa cum se stie, pentru 2006 autoritatile au programat, initial, un deficit bugetar de 0,5% din PIB, dar, dupa rectificarea bugetara din aprilie, tinta a fost majorata la 0,9% din PIB.
"Este extrem de important ca Bucurestiul sa devina capitala la Dunare, cu atat mai mult cu cat acesta reprezinta un pol de dezvoltare pentru Romania, pe de o parte, dar si unul dintre cele mai importante centre economice, culturale si universitare din Europa Centrala si de Sud-Est.
Functia onorifica nu poate exista pentru ca ea nu a fost votata la Congres si din punct de vedere legal si statutar nu putem sa cream functii care nu au fost aprobate in forul decizional al partidului.
Reprezentantii coalitiei de la guvernare nu au definitivat inca lista cu numele secretarilor de stat care raman in functii in urma restructurarii, din cauza neintelegerilor dintre cele patru partide. Formatiunile din arcul guvernamental nu stiu exact la ce secretari de stat ar trebui sa renunte fiecare.
Valoarea totala a titlurilor acordate familiei Malaxa, de 1.080,5 milioane de lei, este echivalenta cu circa 390 de milioane dolari, la cursul oficial din data acordarii despagubirilor.
Organizatia locala a PRM din Eforie si-a definitivat lista de candidati pentru Consiliul Local, pe care o va trimite spre avizare Biroului Executiv Judetean Constanta al acestei formatiuni politice. Aceasta va fi una preponderent feminina, a preciziat presedintele filialei din Eforie, Ionel Crivat.
Postul de prefect il detine temporar pana la sfarsitul lunii octombrie, cand Stancu sau mai degraba partidul care l-a propulsat in fruntea judetului decide daca merita sa promoveze concursul pentru ocuparea celei mai inalte functii din judet.
Octav Cozmanca, Tudor Mohora si Ion Sasu, fosti lideri ai PSD, aripa descendenta din PCR, alaturi de Ioan Toma, ultimul sef al Uniunii Tineretului Comunist, pun la cale un nou partid de stanga. ... Organizator-sef al noului partid, Cozmanca nu a vrut sa dezvaluie amanunte din "bucataria" PDS.
Cei mai multi politicieni din cadrul partidelor ce si-au definitivat candidatii pentru Parlament au inceput sa-si faca deja socoteli peste socoteli privind campania si chiar in ceea ce priveste rezultatul alegerilor, toti fiind nespus de entuziasti.
Liberal-democratii au definitivat textul motiunii de cenzura pe care au anuntat ca o vor depune si l-au transmis colegilor din PD.
Cele trei mari partide si-au definitivat ieri listele pentru Bruxelles.
Ziua de 13 din aceasta luna este, pentru unii, finalul oficial al unui mandat de director de deconcentrata, iar pentru altii inceputul la conducerea unei institutii. ... Surse din cadrul APIA Constanta mai spun ca fostul sef al institutiei, Dumitru Mergeani, va ocupa postul de sef al Serviciului Inspectii.
"Oamenii trebuie sa stie ca pe 16 octombrie PSD isi va prezenta programul economic si social si, practic, din punct de vedere tehnic si politic, noi suntem pregatiti sa fim o alternativa la puterea de dreapta din ultimii sase ani", a mai afirmat presedintele PSD.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Mai multe surse de pensie Desi de-abia au definitivat sistemul de pensii pe cei trei piloni, autoritatile romane din domeniu anunta ca acest sistem s-ar putea extinde la cinci piloni.
Lantul de magazine Spar vrea sa investeasca in Oradea si in alte orase din tara. ... Spar a definitivat deja 11 dintre proiecte, dintre care cinci hypermarketuri si supermarketuri in Bucuresti.
Liderul democratilor din Camera, Cristian Radulescu, a declarat ca votul acordat pentru noul regulament nu reprezinta o victorie pentru nimeni, iar, in ultimele doua luni, Parlamentul a avut doar de pierdut in fata alegatorilor.
google-analytics.com